Το Γραφείο μαςΥπηρεσίεςΤα Έργα ΜαςΑγοραπωλησίεςΣυνεργάτεςΕπικοινωνίαSitemap
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Το γραφείο μας λειτουργεί στη Μήλο απο το 1985. Έκτοτε εργαζόμαστε κυρίως σε αυτο το νησί σε έργα τόσο για ιδιωτική όσο και για δημόσια χρήση.

Βασική μας δραστηριότητα είναι η μελέτη και η κατασκευή χώρων εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, εμπορικών δραστηριοτήτων, κτιρίων δημόσιας Διοίκησης, εκθεσιακών χώρων (μουσεία, εποχιακές εκθέσεις) καθώς και η ανακαίνιση παλαιών παραδοσιακών ή διατηρητέων κτιρίων.

Σαν Αρχιτέκτονες λοιπόν μας διακρίνει η συνεχής ενεργός δράση αλλά και η άμεση γνώση των τοπικών συνθηκών και της τοπικής αγοράς. Με αυτή την πολυετή παρουσία και εμπειρία, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε έγκυρη και υπεύθυνη υποστήριξη σε όποιον επιθυμεί να πραγματοποιήσει την κατοικία των διακοπών του ή την επένδυση του στο χώρο μας.
Απο την εξεύρεση της ιδιοκτησίας μέχρι την παράδοση του κτιρίου, είμαστε σε θέση να συνδράμουμε καθοριστικά αναλαμβάνοντας:

- τον εντοπισμό της κατάλληλης ιδιοκτησίας.
- την διερεύνηση νομικών και πολεοδομικών θεμάτων παρέχοντας υπεύθυνη νομική κάλυψη που διασφαλίζουν την επενδυτική κίνηση.
- τεχνική υποστήριξη σχετικά με την εκπόνηση κτιριακών και λοιπών μελετών, την εξασφάλιση των απαραίτητων εγκρίσεων καθώς και την σωστή κατασκευή εως την παράδοση “με το κλειδί στο χέρι”.

Τέλος σε τομείς που απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, το γραφείο μας μέσω των ειδικών συνεργατών του, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση προκύψει.
 


  A 4 Sins Design
Προγραμματισμός & Hosting: interTEN
© 2022 Zanessis, Αρχιτεκτονικό Γραφείο
Πλάκα, 84800, Μήλος